2016-2017 Sonbahar/Kış Renkleri

2016-2017 Sonbahar/Kış Renkleri

Yeni sezon trendleri kendini göstermeye başlarken 2016 – 2017 sonbaharı ve kış ayları için renk paletine baktığımızda aslında bir sürü alternatif karşımıza çıkmakta. Önümüzdeki sezon özellikle canlı renkler ayrı bir trend olacak. Ancak canlı renkleri minimalist renkler de son derece yakın bir markajda takip ediyor.

 

sonbahar-kis-moda-renkleri
2016 sezonu boyunca en trend renk olmayı başarmış olan bebek mavisi sonbahar kış renk trendleri içinde de en trend renk olacak gibi görünüyor. Genelde koyu renklere alışık olduğumuz kış aylarında bu sezon farklı renkler kendini gösterecek gibi görünüyor. Çünkü çok güzel ve oldukça da yumuşak bir renk olan bebek mavisini pastel pembesi de takip ediyor. Bu kışın diğer bir trendi pastel pembesi olacak.

Pastel renklerin de 2017 kış trendlerine adeta damga vuracağını da söyleyelim.

kis-renkleri

Bu kışın en trend renkleri; koyu kırmızı, zümrüt yeşili, kobalt mavisi, fuşya en trend renkler arasında gösteriliyor. Ayrıca bu kış siyahın da çok popüler olacağı bir renk.

Haki yeşili ve mavinin her tonu da yine trend renkler arasında yer alıyor. Hardal rengi ve leylak tonları da gene popüler olacak olan renkler arasında. Gülkurusu rengi ve lavanta tonları da tekrar bu kışın trend renkleri arasında yer alacak.

 

kis-renkleri-2

Bir yaz rengi olan pembe ise 2017 kışının trend ve popüler renkleri arasında gösteriliyor. Anlaşılan bu kış, yazı devam ettirmek ve bitirmemek için bir çaba gösteriliyor.
”Hiç kış rengi yok mu bu sezon?” diye soruyorsanız da, size bu kış grinin her tonun çok moda olacağını söylemek istiyoruz.
Buna ilaveten lacivertler ve kopkoyu kırmızılar da kış aylarında vitrinleri süsleyecek.
Son günlerde özellikle makyajda çok popüler bir renk olan mürdüm bu kışa damgasını vurmaya hazırlanıyor.

kis-renkleri-3

Metalik renkler ve mandalina tonları da unutulmayan renkler arasında tabi ki. Tüm yaz kullanılan metalik renkler bu kışın da en popülerleri arasında.

 

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir