2016 Yılının Moda İkonu: BEYONCE

2016 Yılının Moda İkonu: BEYONCE

beyonce-moda-ikonu
2016  Beyoncé’nin yılı diyebilir miyiz?

Bizim için kesinlikle öyle. Formation dünya turu ile zirvenin sahibi olduğunu kanıtlayan Beyoncé’in Lemonade albümünün etkisi hala geçmiş değil, kolay kolay geçeceğe de benzemiyor. Başarıdan başarıya koşan dünya yıldızı dün Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi tarafından düzenlenen CFDA Ödülleri’nde Yılın Moda İkonu Ödülü’nü aldı.

beyonce-moda-ikonu-2

Ödülü Diane von Furstenberg’in elinden alan Beyoncé, teşekkür konuşmasında eski günlerine dönüp, Destiny’s Child zamanına atıfta bulundu. O dönemde annesinin ve amcasının tasarladığı kostümlerle kendisini Games of Thrones’un ikonik karakteri Khaleesi gibi hissettiğini söyleyen yılın moda ikonunun kendi stilini keşfetmesinde annesi ve amcasının rolü  büyükmüş.

beyonce-moda-ikonu-3

Geceye Riccardo Tisci imzalı bir takım elbiseyle katılan Beyoncé, 80’lerin güç sembolü power suit’ün geri döndüğünü de kanıtladı. Beyoncé, hazır yılın moda ikonu ödülünü almışken, muhteşem yıldızın Lemonade albümündeki ikonik görünümlerini hatırlamadan geçmeyelim. Beyoncé’nin Lemonade‘de ikonik stilleriyle sunduğu görsel şölen unutulmayacak.

beyonce-moda-ikonu-5

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir