2016-2017 Sonbahar/Kış Trendleri

2016-2017 Sonbahar/Kış Trendleri

snbahr-kis-trend-16-17

2016-2017 Sonbahar/Kış trendleri hepimizin günlük giyimine rahatlıkla uygulayabileceği detaylardan oluşuyor. Özellikle geçen kış sezonlarından ”sağlam” parçalara yatırım yapabildi iseniz bu sezon da kullanabileceğinize garanti verebiliriz. Geçen sezonlardan 2017 kış trendlerine sirayet eden parçalar yine ağırlıklı olarak 80’ler, askerî, Rönesans ve maskülen akımlardan etkilenmektedir.

İşte karşınızda, 2016-2017 Sonbahar/Kış moda trendleri!

80’ler

70’lerin ardından 80’lerin taş gibi geleceği belli olmuştu. Mini etek ve elbiseler, deri ceketler, deri ve tül kullanımı, file çoraplar, neon renkler, abartılı omuzlar, fırfır detayı, lateks ve metalik renklerin bol bol kullanılacağına tanık olacağız.

snbahr-kis-trend-16-17

Askerî / Militer

Askerî tarzın, 2017 kışına adını ilk sıradan yazdırması pek sürpriz olmadı. Bu sezon en fazla dış giyimde rol oynayacak bu akımda Napolyon tarzı mantolar, haki yeşil, kamuflaj desenli kabanlar ve militer havalı bomber ceketler bol bol giyilecek.

 

Maskulen / Erkeksi

Maskülen akım da son bir kaç yılın yükselen eğilimlerinden biridir. Kadın giyiminde gittikçe daha fazla rol oynamaya başlayan erkeksi giyim parçaları, bu kez tam takım halinde!

kis-trend-sonbahar-33

Rönesans

Bir süredir dikkat çeken Viktoryen akımı, 2017 yılında Rönesans’a doğru evriliyor. Sanatsal dokunuşların öne çıktığı kıyafetlerde ihtişam ve asalet ön planda olmakta. Kadife, saten, kendinden desenli kumaşlar, kabarık omuz, kol detayları, korse, uzun elbiseler ve gösterişli takılar bu eğilimin öne çıkan detayları arasındadır.

 

Fiyonk yaka / Siyah kurdele

Moda tasarımcıları da feminen detayını çok seviyor. Fiyonk yaka bluzları yeniden değerlendirmenin tam zamanı! Siyah bir kurdele/fular da yakalarınıza eşlik etmekten zevk duyacaktır.

Kadife

Kışın da giyilecek kadife parçalar bu dönemi süsleyecek tabii…

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir