Eski Tişörtleri Değerlendirmek

Eski Tişörtleri Değerlendirmek

 

Eski tişörtleri toz bezi yapmak, tabii ki bir seçenek fakat bizim başka önerilerimiz var.

Çanta

Naylon poşet kullanmamaya özen gösterdiğimiz şu günlerde eski tişörtümüzden çanta yapmak hoş olmaz mı? Cevabınız ‘’evet’’ ise işte yapmanız gerekenler:

Öncelikle çanta yapımında kullanacağınız tişörtünüzü seçin ve resimde gördüğünüz gibi ikiye katlayıp, aynen o şekilde çizdikten sonra çizginin üzerinden kesiniz.

Kenarlarından dikiniz. İsterseniz çantanızı düz bırakın, sadece yukarı kısma çantanızı kolunuzda taşımak için uzunca bir delik açın ya da çantanız file gibi olsun istiyorsanız, fotoğraftaki gibi çantanıza çizgiler çizin ve bu çizgiler üzerinde makası gezdirin. İşte sonuç!

canta-1

Şal

Pek çok kadın gerek kıyafetini zenginleştirecek bir aksesuar olarak gerekse soğuktan korunmak için boynundan şalı eksik etmez. Siz de şal kullanmayı seviyorsanız, zamanında o çok sevdiğiniz eski tişörtlerinizden yeni bir şal yaratın.
Aynı veya farklı tişörtlerinizden; kare veya dikdörtgen parçalar kesin ve onları dikerek birleştirin ve yeni bir şalınız olsun.

sal-tasarim

Oyun halatı

Evinizde sevimli bir hayvanınız varsa eminiz ki eski tişörtünüzü onunla seve seve paylaşırsınız.

Eski tişörtünüzden kalın ve uzun şeritler kesin ve kestiğiniz parçalardan ördü yapın, köpeğiniz için daha kalın, kediniz için daha ince parçalar kesin. Yazın şu zamanları, parklarda oynamak için çok ideal.

oyun-halati-tasarim

 

Yastık kılıfı

yastik-kilifi-tas

Yatak Örtüsü

Farklı tişörtlerden farklı parçaları bir araya getirip düz bir çarşafın üzerine dikin.

yatak-ortu

Eski tişörtlerinizi farklı alanlarda kullanırken yeni tişörtlerinizi Gulegulegiy.com adresinden alabilir, tasarlayabilir ve satabilirsiniz.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir